Ara

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe KORKMAZ KAYA koordinatörlüğünde yürütülen yeni e twinning projemize başladık. Türkiye, Arnavutluk, Romanya, Azerbaycan, Ürdün, Moldova, Gürcüstan ve Yunanistandan okullarla yürütülecek toplam 32 ortaklı projemizde Öğrencilerimizin teknolojik okur yazarlıklarını arttırmak ve çevreye duyarlı bireyler olmalarına katkı sağlamak öncelikli hedefimizdir. 'Birleşen ellerle dünyayı yeniden inşa edelim / Let's Rebuild the world with joining hands' projemizde öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar dileriz.

''Birleşen Ellerle Dünyayı Yeniden İnşa Edelim'' "Let's Rebuild the World with Joining Hands"

Kas

Okulumuzda e safety- e güvenlik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla öğretmenler arasında mentimeter etkinliği düzenledik. Öğretmenlerimzden e safety denilince akıllarına gelen üç kelimeyi yazmalarını istedik. katkıda bulunan tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Okul Müdürümüz Sedat ALAY başkanlığında 2022-2023 eğitim öğretim yılı ilk E twinning toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda yürütülmekte olan projelerle ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk ve e Twinning'i yaygınlaştırma kapsamında yapcağımız etkinlikleri görüştük. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe KORKMAZ KAYA tarafından kodlama haftası kasamında yapılan DİSİPLİNLER ARASI KODLUYORUZ adlı etkinliğimize toplamda yirmi öğrencimiz katkı sağladı. Öğrencilerimizin bu ilk kodlama deneyimi oldukça eğlenceli, öğretici ve verimli geçti. Öğretmenimize  Avrupa komisyonu tarafından katkılarından dolayı sertifika verildi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür eder ve başarılarının devamını dileriz.

Ekm