Yeni e twinning projemize başladık...

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe KORKMAZ KAYA koordinatörlüğünde yürütülen yeni e twinning projemize başladık. Türkiye, Arnavutluk, Romanya, Azerbaycan, Ürdün, Moldova, Gürcüstan ve Yunanistandan okullarla yürütülecek toplam 32 ortaklı projemizde Öğrencilerimizin teknolojik okur yazarlıklarını arttırmak ve çevreye duyarlı bireyler olmalarına katkı sağlamak öncelikli hedefimizdir. 'Birleşen ellerle dünyayı yeniden inşa edelim / Let's Rebuild the world with joining hands' projemizde öğrencilerimize ve öğretmenimize başarılar dileriz.

''Birleşen Ellerle Dünyayı Yeniden İnşa Edelim'' "Let's Rebuild the World with Joining Hands"

Yayın: 05.12.2022 - Güncelleme: 05.12.2022 23:11 - Görüntülenme: 109