Öğrencilerimize İlk Yardım Eğitimi Verildi.

May

Müdürlüğümüzün #BingölOkuyor projesi kapsamında, Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi koordinesinde yapılan Lise Öğrencileri Arası Bilgi Yarışması ödül töreni İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Kadri Engin’in katılımlarıyla gerçekleştirildi. Yarışmada öğrencilerimiz Elif ETEN 2. İlayda DEĞİRMENCİ 3. Oldu. Öğrencilerimize hediyeleri İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn.Kadri Engin tarafından verildi. Öğrencilerimizi, değerli öğretmenlerimiz Çağrı DOĞAN, Songül ARIĞ, Emine SOYSAL'ı ve emek veren tüm öğretmenlerimizi tebrik ederiz

May

LET'S REBUILD THE WORLD WITH JOINING HANDS-Birleşen Ellerle Dünyayı Yeniden İnşa edelim isimli E twinning Projemiz Kapsamında il milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sn. Yusuf TOKUŞ'u ziyaret ettik. Kendisine E-Twinning projemizin ortakları ve yaptığımız faaliyetler kosunuda bilgi verdik. Öğrencilerimizin önceden yazmış oldukları, çevre sorunlarına çözüm önerilerini içeren mektuplarını kendisine ilettik. Sn Yusuf TOKUŞ öğrencilerimize proje faaliyetlerine katılımın önemini içeren bilgiler verdi. Kendisine projemize yapmış olduğu katkı, güzel karşılaması ve destekleyen tutumu için çok teşekkür ederiz..