BİRLEŞEN ELLERLE DÜNYAYI YENİDEN İNŞA EDELİM

Nis

Öğrencilerimizin internet ortamında yüzlerinin görünmesinin onları tehlikelere açık bir hale getirdiğinin farkında olduğumuzdan öğrencilerimiz ile birlikte proje boyunca kullanacakları bitmojilerini tasarladık.  Öğrencilerimiz yeni tanıştıkları bu web-2 aracını kullanırken hem eğlendiler hemde öğrendiler..

Nis

Küreselleşen ve dijitalleşen dünyada E-güvenliğin önemi giderek artmaktadır. Sanal ortamda öğrencilerimizi bekleyen fırsat ve tehlikeler konusunda veli ve öğrencilerimizi bilgilendirdik. Projemize başlamak için gerekli onay belgelerini velilerimizden aldık.

Nis

Okulumuz ingilizce öğretmeni Ayşe KORKMAZ KAYA koordinatörlüğünde 'Birleşen elllerle Dünyayı yeniden inşa edelim'isimli projemize başladık. Toplam 37 ortaktan oluşan projemizde 10 ülkeden öğretmen ve örencilerin katılımıyla, iklim değişikliğine dikkat çekilmek ve Öğrencilerde çevre bilinci oluşturulması hedeflenmiştir.