ÇÖP ART ETKİNLİĞİMİZ

ÇÖP ART etkinliği kapsamında öğrecilerimizle birlikte pano hazırladık ve ahşap paletten kitaplık yaptık. Panomuzu, öğrencilerimizin okulun muhtelif yerlerinden topladıkları atık materyallerden yaptık. Çöpleri sanata dönüşürmek öğrencilerimizin keyif aldıkları bir aktivite oldu. Kitaplığımızı yaparken öğrencierimizin güveliği içi okul personelimizden yardım aldık. Paletlerimizi önce kesip kitaplık şekline getirdik. Kenarlarını atık halat ipleriyle süsledik ve görüntüyü güzelleştirmek için boyadık. Personelimizin yardımıyla kütüphanemize astık. Kitaplık raflarını kitaplarla doldurabilmek için, okulumuzdaki öğrencilere ve öğretmenlere etkinliğimizi ve projemizi anlatarak kitap bağışlamalarını istedik. Büyük ilgi gören etkinliğimiz sayeside kitaplık rafımızın bir gün içinde kitaplarla doldurmayı başardık. Güzel ve keyif veren bir etkinlikti.

TAMAMEN ATIK MALZEMELERDEN OLUŞTURDUĞUMUZ ÇÖP ART PANOMUZ VE KİTAPLIĞIMIZ13-05-2022

13-05-2022

Yayın: 13.05.2022 - Güncelleme: 13.05.2022 21:21 - Görüntülenme: 95