ANSWERGARDEN ETKİNLİĞİMİZ

Projemizin bu etkinliğinde öğencilerimiz Web 2.0. aracı olan Answergarden'ı akıllı tahtada uygulayarak öğrendiler. Sınıf ortamında Her öğrenci sırayla tahtaya gelerek projede öğrendikleri kavramları yazdılar. Beyin fırtınası yöntemiyle oluşan kelimelerden en çok bilinen en büyük, en az bilinen en küçük olarak kaldı.Etkinlik sonunda öğrencilerin hangi kavramları daha çok öğrendiklerini görmüş olduk ve ortak okullarımızla aynı sayfayı kullandığımız için ortak değerlendirme yaptık.En çok bilinen kavram "iklim değişikliği" ve en az bilinen kavram "sel" oldu.Bu etkinliğe başlamadan önce AnswerGen web-2 aracını araştırdık ve nasıl kullanıldığını öğrendik. Öğrencilerimiz bu yeni aracı çok ilgi çekici buldular. öğrencilerimiz diğer öğrenciler veya insanlarla aynı şeyleri düşünebileceklerini görerek empati yeteneklerini geliştirdiler. ingilizce kelimeler yazmak dil becerilerine katkı sağladı ve ortaya çıkan ürün küresel ısınma konusunda farkındalık geliştirdiler.

12-05-202212-05-2022

Yayın: 12.05.2022 - Güncelleme: 12.05.2022 21:49 - Görüntülenme: 93