BİNGÖL / MERKEZ - Bingöl Anadolu İmam Hatip Lisesi

E GÜVENLİK-E SAFETY

Kas

Okul Müdürümüz Sedat ALAY başkanlığında 2022-2023 eğitim öğretim yılı ilk E twinning toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda yürütülmekte olan projelerle ile ilgili görüş alış verişinde bulunduk ve e Twinning'i yaygınlaştırma kapsamında yapcağımız etkinlikleri görüştük. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

Kas

Siber zorbalık, dijital teknolojiler kullanılarak gerçekleştirilen zorbalıktır. Bu tür zorbalıklar sosyal medyada, mesajlaşma platformlarında, oyun platformlarında ve cep telefonlarında görülebilir. Hedef seçilen kişileri korkutmaya, kızdırmaya ya da utandırmaya yönelik olarak tekrarlanan bir davranıştır. siber zorbalığa dikkat çekmek ve örencilerimizin interneti kullanırken dikkatli olmasına katkıda bulunabilmek amacıyla e güvenlik panomuzu hazırladık.

Kas

Avrupa Okul Ağı (European School Net) tarafından resmi olarak tanınarak, güvenli internet kullanımında farkındalık yaratan Uluslararası Güvenli İnternet Sertifikası (eSafety Label) almaya hak kazandık.